Let's remember to be nice to each other, kind to each other. And not just tonight but all year long.



Varenda en har en bildsummering av året som gått men alla mina bilder ligger på hårddisken och jag är alldeles för lat för att orka föra över dom bilderna, så jag hoppar det. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag städa lite. Ikväll kommer mina homies hit, hehe. Sen drar vi ut på äventyr. Kommer bli så bra så.

Fick en fråga om var jag hade köpt klänningen som jag hade på mig något inlägg ner. Den köpte jag på Vero Moda för sisådär två år sedan.

New Year's day


Det fanns en kärlek men den har brunnit ut, du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.



Jag har varit och shoppat med min storebror idag. Jag köpte en mössa på rea, 75 kronor, nice. Sen köpte jag earcuff eller vad det nu kallas, vet inte om den kommer komma till användning men kan vara bra att ha eller något säg. Sen köpte jag lösögonfransar till imorgon, plus lite solpuder och sminkborstar. AJ sa plånboken.

Min kväll består av One tree hill. Om ni ville veta.

4. Five things that irritate you about the opposite sex/same sex.

Det som irriterar mig med tjejer är ungefär samma sak som jag irriterar mig på hos killar. Så jag kör människor i allmänhet istället.

- Vi är så jävla fördomsfulla.
- Människor som säger "Finns för dig" och så gör dom inte det.
- Att vissa människor har så taskiga attityder så man bara vill spy.
- När random människor spottar på gatan precis där man står.
- Människor som anser att de är bättre än andra.



3. What kind of person attracts you?

Något som jag tycker är attraktivt hos killar är när de är sig själva, och är sådär goa och omtänksamma. De ska inte bry sig jätte mycket om kläder, hår osv men de ska ändå ha koll. Schysst klädstil, snygga skor och fint hår är jätte attraktivt. + en bra personlighet och en schysst musikstil, då blir det pricken över i:et.


Min drömkille i mitten.

2. How have you changed in the past 2 years?

Question: Skulle du kunna lägga ut en bättre bild på ditt hår, så man ser färgen och så. Jag vill nämligen ha ett hum om hur jag ska göra när jag ska till frissan, och ditt hår ser ut ungefär så som jag vill ha det.



Answer: Varsågod! :)

____________________________________________________________

Alltså. Jag har nog inte förändrats något speciellt. Eller så har jag det, jag vet faktiskt inte. Har haft två jobbiga, MEN OCKSÅ bra år! Det får vi inte glömma. Men mycket har varit jobbigt. Förr hade jag hemskt dåligt självförtroende. Hatade mitt utseende, hatade min kropp, hatade mitt hår. Men mest ut av allt hatade jag min acne. Mådde rent ut sagt BAJS över det, vilket jag gör nu också men jag antar att jag har lärt mig att acceptera det mer och mer. Tack och lov. Så man skulle nog kunna säga att mitt självförtroende har blivit bättre genom åren.

Sen har jag nog vuxit som person också och jag har lärt mig mycket. Jag ska till exempel aldrig någonsin fästa mig så hårt vid en person igen. Nu menar jag inte att jag ska ge upp hoppet om kärlek och så vidare för det tänker jag aldrig göra. Men jag tror ni förstår vad jag menar. Att fästa sig vid en person kan bli väldigt jobbigt i slutändan. När man är tvungna att vara ifrån varandra - det är så jag menar.

Vet inte om jag hoppade ut ur ämnet nu men jag har inte förändrats så jätte jätte mycket. Förhoppningsvis har jag blivit klokare.. Snyggare? Haha, dunno. Rent utseendemässigt har jag inte förändrats så jätte mycket, eller? Jag vettetusan, haha.

Idag är inte himlen blå alls

Sitter på bussen in till Karlstad. Ska möta upp Vickan. Det luktar skit i bussen. En liten lägesrapport om var jag håller hus. I en illaluktande buss alltså. Nice. Ha det bra, hej!

 


1. Weird things you do when you're alone.

Lånade en rolig lista från en skit snygg tjej, vars blogg jag brukar läsa.
Hennes blogg hittar ni här!

Jag vet inte vad jag gör för konstiga saker när jag är ensam. Antagligen gör jag en massa roliga saker men sånt ser eller märker jag ju inte själv. Men jag brukar redigera samma bild tusen gånger om med massa olika nyanser och effekter (as kul), lyssnar på en jävla massa musik, addar massa randoms på wordfeud (haha), provar på olika frisyrer, gör nya spotifyspellistor, rapar (jag vet, jätte kvinnligt), gör en massa fula grimarser i min webcam och ehhhhh.. Chillar såklart.



Charmig_tjej_94 typ.

Gillar lov helt enkelt



Jag älskar det här med lov. Jag älskar att man kan vara uppe sent på nätterna och lyssna på musik, titta på Oth och bara ha det mysigast. Inte behöva tänka på att klockan ringer om några timmar.
Lov är helt enkelt bäst.

If you can afford me



Har precis slingat håret. Det blev bra, inte så jätte stor skillnad från förra gången men det syns nog lite iallafall. Nu ska jag på kalas! Alla fick helt plötsligt as bråttom så jag måste sluta, hehe herrå.

Såg på kärlek som något som förändrar, styr upp livet.

Okej, här håller jag på och bloggar så fingrarna blöder. Läser min blogg och tänker "FAN, YES, VA FYNDIG JAG ÄR OCH VAD BRA JAG ÄR. WOOOH, jag är världens roligaste". Fast okej, så tänker jag inte alls, men vi säger att jag gör det! Men får jag några kommentarer? NO. Not cool, dudes. Kan ni inte bara skriva något? VAD SOM HELST.

Sometimes you just have to stop thinking to much.

 


Six men you think are really handsome.







If you can afford me



Har varit och ätit god mat hos farmor och farfar. Min kusin emma var där, det var mysigt. Det är alltid skönt att prata med henne. Och så har jag äntligen skickat in psykologin, åh gud så skönt. Tvekar dock på om jag kommer få det betyg jag vill ha och har siktat in mig på, men jag känner bara... HELL no, jag orkar inte mer.

Tänkte på en annan sak, det är så kul när personer kommer och bara: "Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya". Alltså, jag menar, skulle det vara uppmuntrande på något sätt? "Du mår skit idag, men vet du vad, imorgon då jävlar kommer du må sämre". Haha, ja men det är ju typ så. Ville bara påpeka det.

xmas





Har haft en trevlig och lugn julafton tillsammans med min familj och mormor & Gunnar. Har ätit massvis med julmat, tittat på Svensson Svensson, öppnat julklappar och ätit alldeles för mycket julgodis. Kort sagt - en mysig julafton.

Nu ska jag sova med mina nya hörlurar i öronen. Bästa julklappen evaahhhh. Jag och Jonna ska på Den svenska björnstammen i april och fan vad gött att man är 18 i februari. Livet asså.

Merry Christmas!





Har ätit en mysig frukost med min familj och nu ska vi öppna lite julklappisar.
Julafton spenderas först hos farmor med kusiner m.m, sen ska vi vidare till mormor med massa god mat.

Hoppas ni får en fin julafton <3

To me you are perfect


Actually, I can.





Jag var lycklig igår. Det var underbart.
Har verkligen haft den jobbigaste hösten någonsin, jag har blivit dumpad och jag har inte varit riktigt lycklig. Inte helt till fullo iallafall. Allt har gjort så jävla ont. Men igår insåg jag att jag förtjänar fan inte det här, jag förtjänar så jävla mycket mer. Och nu finns det inte längre tid till att riva upp gamla skrapsår. De kan få sitta kvar där på smalbenet men nu har jag varken tid eller lust att riva upp dem längre. De har läkt av sig självt och jag har gått vidare.

"Jag vet att det finns så jävla bra killar där ute. Jag vet det för jag har träffat många av dem. Som behandlar sina flickvänner med respekt. Och det förtjänar alla. Hur kär man än må vara, kom ihåg att det finns fler killar där ute. Någon som älskar dig ännu mer än vad han gör, någon som vill ge er hela världen och ännu mer därtill. Man ska inte nöja sig. Nöj er aldrig. Förstå den mycket viktiga insikten att ni är värda det bästa och ingenting mindre. Våga bryta upp med någon ni är skitkära i och våga vara själva med vetskapen om att ni en dag kommer att träffa Han. Han som prioriterar dig och er. Han som tycker att du är värd att kämpa för. Han som inte skapar problem utan gör allt för att undvika dem, han som bara vill vara med dig och är hundraprocentigt lycklig om han får det."
Michaela Forni.

FOLLOW ME




Instagram: @Juliaalpmyr

Nine things about your self.



- Jag verkligen hatar att slösa pengar på smink och hud/hårprodukter.
- Jag ger ofta mer än vad jag får tillbaka och bryr mig om alldeles för mycket om människor jag verkligen tycker om. Mer än vad jag egentligen kanske borde.
- Jag tycker det är hur mysigt som helst att laga mat.
- Våra måltider här hemma består mestadels av tacos, lax eller thaimat.
- Jag lider av jätte besvärlig acne och äter tabletter för det.
- Jag har haft en kanin i mina yngre dar. Hon hette Sötnos och var fläckig. Världens sötaste kanin.
- Jag har haft en jätte bra relation med min moster, men sen flyttade hon och då blev det som det blev. Men jag älskar henne, världens bästa moster.
- En av min värsta rädslor är att vakna mitt i natten av att någon i huset skriker.
- Det skönaste som finns är när allt känns fel och man bara är arg/ledsen är att träna hårt och sen duscha länge, varmt.

Just like seasons, people changed

 


One tree hill






Resten av ditt liv



Drömmer bort lite. Är så jävla taggad på sommaren. Jag vet det är ett tag kvar men jag nästan hypventilerar när jag tänker på det. Ska bara bli så jävla kul allting. Det blir en sommar med en jävla massa Kent kan jag lova. Pip blir det också, och har ni sett artisterna? Waaaaaaah!! Kent, Winnerbäck, Timbuktu, Melissa Horn, Familjen och Kapten röd än så länge. Dör.

Och sen har jag kollat på Så mycket bättre och blivit helt kär i Timbuktu. Har aldrig riktigt varit förtjust i honom men nu när jag sett honom i ett glashus i en vecka så har jag blivit helt jävla kär. Haha, jag lovar, världens mysigaste person med världens härligaste personlighet. ÅH. Så himla bra. Tänk er honom på festival med låten ovan.

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar, än att nånsin igen känna dina vibbar.





Detta är typ de första bilderna från systemkameran som jag lagt in på år och dagar. Är inte alls lika beroende av kameran längre vilket är jätte synd, har tappat fotointresset totalt tyvärr. Kanske beror på att det är vinter och mörkt nu och att jag skaffat Iphone, men ändå. Blir förhoppningsvis till användning när det blir ljust ute igen.

Idag är det min brors 20-års dag. Firade honom lite igår med släkt och så men idag ska vi ut och äta eller om pappa lagar något gott här hemma. Blir nog toppen bra vilket som. Men nu ska jag skriva lite psykologi.

Måndagmorgon



Att älska för mycket är det läskigaste man kan göra. Det finns ingenting som kan frambringa samma panik eller ångest.



Fan vilken poser.

Keep your head up





Ja, det var min lördag det. Har haft en toppen kväll hos Sofia med tjejerna ovan! Tycker om er. Borde göra detta oftare. Nu känner jag mig sådär... Jag vet inte. Går inte riktigt att beskriva känslan. Pendlar från att vara glad till att vara ledsen typ, och det är så mycket, så mycket att känna. Ibland önskade jag att hjärtat hade gränser, att det kunde säga stopp när det blev för mycket. Fan, hatar att jag känner så jävla mycket.

Ben Howard – Keep Your Head Up

Passande låt kände jag nu.

Godnatt.

The wolves




Kära fredag, jag älskar dig, du är en så himla bra dag.
Ska tillbringa min fredagskväll med mina fina tjejor, det tycker jag är fint.

Yours is the first face that I saw, I swear I was blind before I met you.

Fina ord värmer gott i hjärtat, tack.



Jag saknar ljust hår och min bruna kropp. Känner mig fulare än någonsin på vintern. Håret är en enda röra och hyn är sämre än någonsin. Men når våren kommer ska jag bli ljushårig igen. Just so you know.

På tal om... Ingenting egentligen, men jag drömmer så sjukt konstiga och oväntade drömmar nu för tiden. Här om dagen drömde jag om lejon bara för att jag lagt upp den där fina videon om ett lejon. Sen drömmer jag om människor jag aldrig pratat med, som jag bara sett gå förbi. Sen kan jag inte heller sluta fundera över varför just den personen dök upp i mina drömmar? Sjukt, men samtidigt lite roligt.

Nu ska jag duscha, sen ska jag läsa och lyssna på det här:

Ben Howard – Only Love
Kent – Krossa allt
Sister Hazel – Your Winter - Acoustic
The Perishers – Sway


Kärlek

Jag vet inte vad ni uppskattar att läsa. Antingen är det jag skriver helt obegripligt eller så finns det faktiskt något i det jag skriver. Jag har ingen aning. Men något som jag iallafall älskar att skriva om, det är kärlek. Jag älskar att läsa, lyssna och prata om kärlek. Jag är en romantiker och det har säkert nog många av er redan märkt. Så därför skriver jag väldigt mycket om det. Jag älskar allt som har med kärlek att göra. Men kärlek behöver inte handla om en enda grej som jag tror många av er tänker nu, en relation mellan två personer, utan kärlek för mig är så jävla mycket mer än så. Kärlek för mig är tex när mamma har lagat min favoriträtt eller när ens favoritlåt dyker upp när man kollar på sin favoritserie. Kärlek för mig är så himla himla mycket. Men det jag tänkte skriva om nu handlar om kärlek mellan två personer.

Kärlek är det största och finaste som finns, men också det jobbigaste och svåraste att gå igenom. Kärlek är inte att leva på rosa moln hela tiden, det tror jag alla är med mig om? Många tror att kärlek ska vara fint hela tiden, att man ska vara lycklig hela tiden annars är det inte riktig kärlek. Alltså det är klart man måste vara lycklig i en relation, annars är det ju ingen mening! Men vad jag menar så hör det till att det brister någon gång. Kärlek kan inte vara bra och fint hela tiden, kärlek är ett jävla pain in the ass ibland och det hör till. Jag har få erfarenheter när det gäller sånt här och jag är verkligen ingen expert men vad jag tror så tror jag bara det gör relationen starkare. Jag menar, är man i en relation där man verkligen aldrig någonsin har bråkat eller ifrågasatt varandra så tror jag man lätt tröttnar. Tyvärr. Det skulle iallafall jag göra. Vad jag tror så måste man gå igenom jobbiga saker för att riktigt förstå var man har varandra och hur mycket man betyder för varandra. Jag har säkert trasslat in mig själv i mina egna ord men jag hoppas ni förstår lite hur jag tänker. Och samma sak som att motgångar gör individen starkare, så tror jag att motgångar i en relation gör kärleken bara starkare.


Det har varit mycket hjärtesorg i mina inlägg just nu, men det är liksom som det är. Många vet nog hur det känns att få sitt hjärta krossat eller så kanske ni är där precis just nu, precis som jag. Vissa kanske inte ens har hunnit uppleva det än, men jag är säker på att de allra flesta kommer gå igenom det någongång i sitt liv. "När en liten del av sitt hjärta krossats så finns det inget som bygger upp så mycket styrka hos en människa så mycket som hjärtesorg." Början är ett helvete, men man lär sig hantera, bearbeta det och slutligen gå vidare. Tillslut står man där och är jävligt stolt över sig själv att man klarade det.

 

Somsagt, det är ett helvete att bli lämnad, men ibland finns det ingenting man kan göra åt. Kommer kärleken tillbaka så kommer den tillbaka, men man kan inte gå och vänta i evigheter på den för då går man sönder. Men när någon man älskar lämnar en är man så jävla.. Jag vet inte. Ensam och rädd. För när jag älskar någon så älskar jag så mycket att jag inte kan tänka mig ett liv utan den personen. Jag tror inte jag är ensam om att känna så. Men hur det än slutar, så får man inte glömma det man haft tillsammans. Visst, det gör jävligt ont att tänka tillbaka på det eftersom det är en tid man vill tillbaka till, men man måste komma ihåg hur bra det kändes. Och vem vet, en dag kanske man hittar tillbaka till varandra. Eller så hittar man någon annan att förälska sig i.

 

I mitt fall hoppas jag på det första.

 


Animals can feel love



Det här är nog det finaste och mest rörande filmklipp jag sett. Någonsin. Jag älskar hur lejonet saktar ner och tittar för att se vilka de är och sen springer fram till dem. ÅH.

Lucia.



Jag var bokstavligen död när jag vaknade och steg upp ur sängen imorse. Men antar det bara är att gilla läget. Jag har iallafall lärt mig att inte sitta uppe till klockan halv tre en helt vanlig måndag med skola dagen där på. Nej, tack va. Behöver ett antal timmar sömn för att jag ska fungera. Såg iallafall på ett väldigt gulligt Lucia-tåg imorse. Dagiset bredvid våran skola lussade för oss och var jätte gulliga. Åh.

Älskar dagens väder. Kallt, regnigt och blåsigt. Världens bästa kombo. Skulle mest ut av allt vilja ligga på en lugn strand i Thailand, lyssna på thai/raggae musik, dricka kokosnötsdrinkar och bara känna flowet och njuta av det som känns lätt. Vore min grej.

Söndag och tredje advent.





Det är söndag och tredje advent. Tiden går alldeles för fort och jag hänger inte riktigt med. Känner mig förvirrad som allt annat nu för tiden. Jag har inte köpt en endaste liten julklapp än men har inte panik över det, sånt löser sig nog lättare än vad allt annat gör.

Nu ska jag skala potatis och städa, söndagssyssla <3

Det här gör så ont men jag kan inte låta bli för det var så fint.

Minnena förnyas och en stor våg av tårar väller ur mig. Allt var så fint det vi hade. Och för första gången fick jag veta vad äkta kärlek var. Eller ja, åtminstone för en stund. Jag kommer ihåg du sa någonting om att nu förstod du var kärlek egentligen var. Jag vill så gärna tro att det var sant, men varför blev det så som det blev? Frågorna är lika många som svaren är få.


Förlåt hjärnan för att du har fått tänka så mycket på sistonde. Men jag känner ju så himla, himla mycket men jag kan inte sortera det. Varje gång jag tror jag gått vidare och samlat mod så är det allting någonting som får mig att falla tillbaka. Det är svårt att gå vidare och lämna någonting bakom sig när man vet att det du och jag hade var så himla vackert.

Jag vet, förmodligen fuckar jag bara upp allting ännu mer genom att jag sitter och skriver det här nu, men jag är på väg och har pusslat ihop mitt trasiga hjärta någorlunda. Men ibland är det banne mig svårt att släppa taget. Antingen blir man blixtkär eller så blir man inte. Det finns inget mellanting. Antingen känner man eller så känner man inte.

Blood bank

Det är fredag och jag bryr mig inte om någonting mer än vad du gör.

Har haft en toppen kväll hos Sanna med Linn och Paula. Nu sitter jag på bussen hem och har sprängd huvudvärk. Gillar livet ändå. Puss.


Bon Iver




Tack som fan för att du räddar mina kvällar/nätter.

Dunkande hjärtan klockan kvart över fem.





När jag tänker efter är skoldagarna ganska snabbt över. Fast när man väl är i skolan så känns det inte så. Knäppt. Spelade badminton på idrotten idag, det var kul. Har nog aldrig varit så tävlingsinriktad som jag var då, haha. Vad jobbigt det var. När jag kom hem fixade jag och mamma det sista med pepparkakshuset. Liknar ett verk som ett dagisbarn gjort men skitsamma.

Puss.

Turning page


Här sitter jag med en slarvig knut på huvudet och lyssnar på disneymusik. HAKUNA MATATA! Inga bekymmer. Har varit så jävla äckligt väder idag. Inte det minsta fint faktiskt. Okej, imorse var det rätt mysigt men på eftermiddagen var det bara slaskigt och äckligt. Blev blöt om fossingarna. Det är nog den enda nackdelen med vintern, plus kylan då förstås. Annars är allt annat bara mysigt.

På tal om ingenting så är jag jätte partysugen och om sisådär 2 månader fyller jag 18!! WOOOOP, vad taggad jag blev på allt just nu. Händer mycket skojsigt framöver. Jullov, nyår, Kents nya album (hehe), födelsedag, Barcelona osv. GÖTTIGT! Livet är inte så pjåkigt trots allt. Åh.

Håller på och laddar ner Eclipse. Blev jätte sugen på Twilight. Har inte ens sett Breaking Dawn än. Fy, skäms. Kärleksfilmer känns dock inte så jätte passande men Twilight får bli ett undantag. Nu ska jag duscha, puss och hej.



Några favoritscener.

Filled a heart with a kiss



Lite snö har det minsann kommit.

Nobody said it was easy.




Den här dagen har gått i slow-motion verkligen. Hur segt som helst. Gjorde matteprov som gick åt helvete, känns inte allt för roligt. Så efter en sån här dag är det väldigt skönt att komma hem kan jag säga er. Men det är ju snart fredag säg! Imorgon är det liksom onsdag, sen är det bara torsdag kvar (som är en riktigt pain in the ass dag) och sen fredag!! Positivt tänkade är bra. Vettetusan vad jag ville med det här inlägget egenligen. Vill ju inte bli en tråkig vardagsbloggare. Åh.

A Fine Frenzy – Near To You

En väldigt fin låt som passar in på livet just nu.

I still believe in summer days, the seasons always change.

Fyra jobbiga saker:
- Folk som ringer klockan fyra på morgonen och undrar vad jag gör :))
- När folk hyperventilerar på facebook och skriver att det snöar när det bara är lite frost som flyger runt.
- Att Coldplays nya låt inte finns på spotify.
- Att jag visst råkade radera alla pappas viktiga kontakter på hans telefon igår.




PUSS PÅ DET!

Heartbeats





Att en serie kan påverka en så himla mycket. En serie kan få en att gråta och skratta, få en att få ont i hjärtat och ge en, en stor klump i halsen. Jag älskar serier som kan få en att vilja ändra på sitt liv och få en att vilja bli en bättre person. Serier som får en att tänka ett steg längre och som ger en känslan "så där vill jag också bli eller så där vill jag också ha det", eller typ "nu måste jag göra någonting åt det här innan det jag precis såg händer mig".

One tree hill är precis en sådan serie, som får en att tänka om.

We had a promise made. Four hands and then away.




Har nyligen bakat lussebullar med min kära mamma.

Lördags kalas.









Elegi

Såhär ser jag ut ikväll. Ny klänning, älskar den. Hoho. Hejdå.

 


Just a dream









Några små bilder från förra året i Thailand. Åh, hatar att vi inte kommer iväg i år. Men varför klaga när vi förhoppningsvis åker iväg nästa jul i en hel månad? Dumt att klaga då va? JA. Skulle dock va hur nice som helst att åka nu i dessa tider. Skulle behöva komma iväg lite.

Jag vet iallafall vad jag ska göra efter studenten och sådär när jag skrapat ihop lite pengar. Bagpacking!! Det är min dröm. Vill resa runt om i Thailand. Har ju dock varit där några gånger men det finns fortfarande hur många platser som helst där nere som jag inte har sett och vill se. Åh, det spritter i hela kroppen när jag tänker på det! Skulle behöva lite reskompisar, annars åker jag själv. Haha tro det eller ej men det skulle ju va sjukt häftigt det också! Finns ju faktiskt många som väljer att åka själva. Men jag vet inte, just nu känns det inte som min grej iallafall, men man vet ju aldrig. Drömmer lite bara, hehe, ok?

Nu ska jag kolla på One tree hill och drömma lite. Drömma är fint. Tyvärr gör jag det alldeles för sällan nu för tiden.

Man glömmer att nätterna är korta och sömnen den bedrar mig med min hjärtesorg.

Kent – Det kanske kommer en förändring






Mörkt på morgonen när man skyndar sig till bussen och mörkt på kvällen när man halkar hem igen. Fint det. Har glidit runt i Karlstad med Jonna, Julia och Vickan. Unnade oss lite shopping och gofika! Bra fredags eftermiddag, gillar er.

Nu ska jag gå och ta en tablett för jag tror jag börjar få en sån där jobbig huvudvärk som jag hade igår. Det sitter vid tinningarna och när jag masserar lite lätt där på så är det skit ömt. Alltså varför? Jag brukar ju aldrig ha huvudvärk och när jag väl har det så är det jätte lite. Men nu så sa det bara PANG och så har jag jätte ont. Pappa säger jag är en klenröv men det är jag inte allste säger jag då. Haha, som om ni bryr er om att jag har huvudvärk och att jag ska gå och ta en jävla tablett. Orka mig. Hejdå.

Vinternoll2

Ville bara att tala om att ikväll har jag haft den värsta huvudvärken i hela mitt 17-åriga liv!! Har aldrig haft så ont. Mamma kunde knappt massera mina tinningar förut för att det gjorde så jävla ont. Mm, jag älskar spänningsvärk.

Nu chillar jag på spikmattan och tror jag somnar vilken sekund som helst. Ehhhh. Ah. Imorgon är det fredag och det är väl i princip det jag behöver just nu!! Hejdå.


Hjärtslag hjärtslag hjärtslag.

Jag hyperventilerar. Kent håller på och spelar in sitt tionde album i Frankrike just nu. Jag är så himla glad! Jag vet inte hur länge jag gått och väntat på det här. Hur nice som helst med en sådan här nyhet när man som mest behöver den. Tack tack tack som fan!!!! Bästa julklappen någonsin.

Min kväll eller natt kommer bestå av att lyssna Kent. Ni räddar mitt liv.





Åh, va fint.

RSS 2.0